bOLJ OSEBNO

Že od majhnega sem velika ljubiteljica živali, še posebej psov. Zadnja leta mi življenje lepša psička Simba, s katero preživljam večino svojega prostega časa. Živali zame predstavljajo poseben vir ljubezni, predanosti in topline, ki so zame nepogrešljiv del vsakdana. 

Umik od vsakdanjega kaosa iščem v kreativnosti – zelo rada ustvarjam z rokami; vse od popravljanja do ustvarjanja in risanja akrilnih mandal. V zadnjih letih se vedno bolj povezujem z delom sebe, ki išče notranji mir in življenje v “tukaj in zdaj”. Z vsakim dnem se z večjim veseljem odpravim v naravo, na sprehod, v iskanju lepih razgledov in mirnih trenutkov. Sem tudi velika ljubiteljica joge, ki je pomemben del mojih juter.

Kaj svojega prinesem v psihoterapijo?

Untitled design (6)

Radovednost

Veliko prijateljev bi me opisalo kot radovedno. Rada slišim vse vrste in oblike življenjskih zgodb. Z zanimanjem bi poslušala tvoje želje, sanje, strahove, vesele in manj vesele misli in vse pisane odtenke vmes. 

Untitled design (2)

Empatijo

Nujen del psihoterapije, pa vseeno nanjo ne smemo pozabiti. Empatijo bi opisala kot  sposobnost vživljanja v svet druge osebe. Kar omogoča sposobnost razumevanja in slišanja zgodbe brez obsojanja. 

Untitled design (4)

človečnost

Skozi svoje življenje sem izkusila oba konca kontinuuma besedne zveze “biti človek” – od majhnega in prestrašenega do velikega in močnega ter nazaj. Razumem, da vsi delamo napake in razumem, da so vzponi, padci, veselje in trpljenje nujen del človeške izkušnje.

KOMPETENCE

– Diploma iz biopsihologije UP FAMNIT

– Magisterij uporabne psihologije UP FAMNIT

– Specializacija iz Integrativne psihoterapije na Inštitutu IPSA (v teku)

– Večletne izkušnje pri delu z mladimi do 30. leta

– Večletne svetovalne izkušnje in delo z ranljivimi skupinami

– Večletne izkušnje dela z mladimi, ki uporabljajo rekreativne substance

– Konsistentno izpopolnjevanje znotraj psihologije in psihoterapije

– Vključenost  v supervizijo in lastno psihoterapijo

 

“Ko sprejmemo sebe, smo sposobni sprejeti svet”

– Carl Rogers –